GOURMET GETAWAY
(2021)
MAZEL TOV STREET FOOD
(2020-heden)
FARMER'S LOCKBOX
(2020)
Een samenwerking met Jam Hotel waarbij de hotelgasten in alle veiligheid kunnen genieten van een diner op hun kamer.
Delivery concept met midden-oosterse gerechten voor Uber Eats en Deliveroo
Een volledig plantaardig afhaalmenu bereid met groenten en kruiden uit nabijgelegen stadsmoestuinen i.s.m. Atelier Groot Eiland
CAFÉ DE MARKTEN
(2017-heden)
STAMINEE DE BIB
(2017)
MEER DAN DE REST
(2017)
Eetcafé met healthy streetfood in hartje Brussel
Pop-up café voor Muntpunt Bibliotheek i.s.m. Tristan Lijnen
Kookboek voor Lannoo over koken met voedseloverschotten i.s.m. Eatmosphere
MUNTPUNT GRAND CAFÉ (2017)
DINING IN THE FIELDS
(2016)
Tijdelijke pop-up tot aanstelling concessionaris
Pop-up restaurant waarbij er geoogst en gekookt wordt op het veld van de boer i.s.m. Eatmosphere
PICNIC SHARING PUBLIC SPACE (2016)
Pop-up café en take-away concept voor Beursschouwburg
PAIN PERDU
(2016)
VEGAN NIGHT
(2014-heden)
AUB SVP CATERING
(2013-heden)
Pop-up evenement met menu op basis van voedseloverschotten i.s.m. Eatmosphere
3-maandelijks evenement met plantaardig seizoensmenu
Diverse cateringopdrachten in Brussel en Vlaanderen
AUB SVP
(2013-2016)
Restaurant